Language

ATP

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med ATP/Udbetaling Danmark om onboarding-kommunikation, employer branding og EVP-arbejde. ATP får også lavet flere af sine job- og imageannoncer af coreworkers.

Energinet.dk

LÆS MERE...

coreworkers har siden 2006 samarbejdet konsistent med Energinet.dk om employer branding, der har skabt store resultater i såvel rekrutteringen som fastholdelsen. Samarbejdet har bl.a. udmøntet sig i 2 EVP’er, 2 employer branding koncepter, 2 image film, 2 career sites, ambassadørkoncept og en masse andre aktiviteter.

Gorrissen Federspiel

LÆS MERE...

coreworkers hjælper advokatvirksomheden Gorrissen Federspiel med næsten alt fra employer branding, EVP og jobannoncer over værdikommunikation til den mere kunderettede markedsføring.

Københavns Kommune

LÆS MERE...

coreworkers samarbejde med Københavns Kommune spænder bredt fra employer branding og EVP over trivsels-, sygefraværs-, MUS- og kompetencekommunikation til formidling af organisationsforandringer.

MDCC

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Microsoft Development Center med en bred vifte af opgaver fra employer branding og kampagner til intern kommunikation.

Maskinmesterskolen København

LÆS MERE...

coreworkers er full service bureau for Maskinmesterskolen København og har bl.a. udviklet ny visuel identitet og navn, website, alumnekommunikation, strategikommunikation og elevkampagner.

Netto

LÆS MERE...

coreworkers har udviklet employer brandin- kampagnen ”Kan du levere varen?”, der bl.a. er konkretiseret i film, jobsite og in store-kommunikation.

NNE Pharmaplan

LÆS MERE...

coreworkers hjælper NNE Pharmaplan gennem strategisk employer branding med at styrke fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere.

Novo Nordisk

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med Novo Nordisk siden 2000 med næsten alt fra globalt employer branding-koncept over tusindvis af jobannoncer til masser af rekrutterings-kampagner og intern HR-kommunikation.

Nykredit

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Nykredit om employer branding og EVP, graduate-kommunikation og jobannoncer.

Region Midtjylland

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Region Midtjylland om employer branding fra EVP og koncept til annoncer og kampagner.

Rockwool

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Rockwool om jobannoncer.

Solar

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Solar om såvel EVP og employer branding som HR-branding og strategikommunikation.

TOP-TOY

LÆS MERE...

coreworkers har udviklet employer branding-konceptet ”Seriøst sjovt job” for TOP-TOY – herunder Fætter BR og Toys’R’Us. Konceptet er bl.a. udmøntet i film, jobsite, annoncer og in store-aktiviteter.

VELUX

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med VELUX om employer branding i globalt regi af OneAgent. Samarbejdet omfatter EVP- og konceptarbejde.

Aalborg Portland

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Aalborg Portland med interne og HR-relaterede kommunikationsopgaver, f.eks. forandringskommunikation i forbindelse med omstrukturering samt kommunikation af ledelsesværdier.