Language

A.P. Møller – Mærsk

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med A.P. Møller – Mærsk Gruppen siden 1999 med næsten alt fra Graduate-analyser og kampagner over employer branding og jobannoncer til HR- og uddannelseskommunikation.

ABB

LÆS MERE...

coreworkers hjælper ABB i såvel Danmark som Sverige med bl.a. employer branding og jobannoncer.

Alka

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Alka Forsikring med employer branding – herunder udvikling af en EVP (employer value proposition) og et employer branding koncept.

ATP

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med ATP/Udbetaling Danmark om onboarding-kommunikation, employer branding og EVP-arbejde. ATP får også lavet flere af sine job- og imageannoncer af coreworkers.

Arla

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med Arla siden 2002 om næsten alt fra graduate koncept og kampagner over employer branding, jobsites og jobannoncer til HR- og ledelseskommunikation samt anti-mobnings og -stresskampagner. Arla er også employer branding kunde i OneAgent, som er core:workers globale netværk.

B&W Vølund

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Babcock & Wilcox Vølund med at styrke sit employer brand for at kunne tiltrække talentfulde teknikere og ingeniører og engagere de nuværende medarbejdere til at performe endnu bedre.

Columbus

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Columbus med at forbedre deres kunde- og tilbudskommunikation.

DAN-Palletiser

LÆS MERE...

coreworkers har udviklet Dan-Palletisers markedsføringsprofil ”Vi løfter bundlinjen”, som fortæller om de økonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele ved at bruge automatisk pallettering frem for håndkraft.

Dupont/Danisco

LÆS MERE...

coreworkers’ samarbejde med Dupont/Danisco spænder fra branding af HR’s ydelser til linjen til formidling af organisational principles i forbindelse med Dupont’s opkøb af Danisco.

Energinet.dk

LÆS MERE...

coreworkers har siden 2006 samarbejdet konsistent med Energinet.dk om employer branding, der har skabt store resultater i såvel rekrutteringen som fastholdelsen. Samarbejdet har bl.a. udmøntet sig i 2 EVP’er, 2 employer branding koncepter, 2 image film, 2 career sites, ambassadørkoncept og en masse andre aktiviteter.

FLSmidth

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med FLSmidth siden 2005 om employer branding og jobannoncer.

Gorrissen Federspiel

LÆS MERE...

coreworkers hjælper advokatvirksomheden Gorrissen Federspiel med næsten alt fra employer branding, EVP og jobannoncer over værdikommunikation til den mere kunderettede markedsføring.

HOFOR

LÆS MERE...

coreworkers hjælper HOFOR med at styrke den interne kommunikation, bl.a. ved hjælp af en intern kommunikationsanalyse.

Jobzonen

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Jobzonen med at implementere en ny strategi, bl.a. gennem workshops og strategikommunikation. Derudover underviser coreworkers Jobzonens kunder i at skrive bedre jobannoncer.

Københavns Kommune

LÆS MERE...

coreworkers samarbejde med Københavns Kommune spænder bredt fra employer branding og EVP over trivsels-, sygefraværs-, MUS- og kompetencekommunikation til formidling af organisationsforandringer.

LEGO

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med LEGO siden 2000 om næsten alt fra employer branding og EVP over jobannoncer til HR- og værdikommunikation.

Lundbeck

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Lundbeck om jobannoncer.

Maersk Drilling

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Maersk Drilling om jobannoncer og har været partner i forhold til employer branding over flere omgange.

Maersk Supply Service

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Maersk Supply Service om jobannoncer.

MDCC

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Microsoft Development Center med en bred vifte af opgaver fra employer branding og kampagner til intern kommunikation.

Maskinmesterskolen København

LÆS MERE...

coreworkers er full service bureau for Maskinmesterskolen København og har bl.a. udviklet ny visuel identitet og navn, website, alumnekommunikation, strategikommunikation og elevkampagner.

Netdesign

LÆS MERE...

coreworkers skriver alle jobannoncer for Netdesign.

Netto

LÆS MERE...

coreworkers har udviklet employer brandin- kampagnen ”Kan du levere varen?”, der bl.a. er konkretiseret i film, jobsite og in store-kommunikation.

NNE Pharmaplan

LÆS MERE...

coreworkers hjælper NNE Pharmaplan gennem strategisk employer branding med at styrke fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere.

Nordisk Ministerråd

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Nordisk Ministerråd, Nordisk Råd og Kulturfonden med at styrke den interne kommunikation, bl.a. gennem workshop for ledelsen.

Novo Nordisk

LÆS MERE...

coreworkers har samarbejdet med Novo Nordisk siden 2000 med næsten alt fra globalt employer branding-koncept over tusindvis af jobannoncer til masser af rekrutterings-kampagner og intern HR-kommunikation.

Nykredit

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Nykredit om employer branding og EVP, graduate-kommunikation og jobannoncer.

Region Midtjylland

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Region Midtjylland om employer branding fra EVP og koncept til annoncer og kampagner.

Rockwool

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Rockwool om jobannoncer.

Sikkerhedsstyrelsen

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Sikkerhedsstyrelsen med at kommunikere ny strategi og har bl.a. rådgivet om den samlede implementering med medarbejderevent, kommunikationstræning af ledelsen og ny visuel identitet.

Solar

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Solar om såvel EVP og employer branding som HR-branding og strategikommunikation.

Svitzer

LÆS MERE...

coreworkers har siden 2004 været full-service bureau for SVITZER og har bl.a. lavet visuel identitet og diverse film. Vi skriver og producerer alt fra corporate brochurer og webtekster til snart 25 medarbejdermagasiner.

TDC

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med TDC om employer branding og jobannoncer.

TOP-TOY

LÆS MERE...

coreworkers har udviklet employer branding-konceptet ”Seriøst sjovt job” for TOP-TOY – herunder Fætter BR og Toys’R’Us. Konceptet er bl.a. udmøntet i film, jobsite, annoncer og in store-aktiviteter.

VELUX

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med VELUX om employer branding i globalt regi af OneAgent. Samarbejdet omfatter EVP- og konceptarbejde.

Xellia

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med Xellia om jobannoncer.

YouSee

LÆS MERE...

coreworkers samarbejder med YouSee om jobannoncer.

Aalborg Portland

LÆS MERE...

coreworkers hjælper Aalborg Portland med interne og HR-relaterede kommunikationsopgaver, f.eks. forandringskommunikation i forbindelse med omstrukturering samt kommunikation af ledelsesværdier.