Language

Om os

core:workers er det førende bureau i Skandinavien med speciale i Employer Branding og Talent Attraction. Fra mandag til fredag skaber vi engagement, vækst og bedre arbejdspladser for vores højt profilerede kunder. I 25 år er vi blevet klogere på, hvad der tiltrækker, driver og motiverer medarbejdere og ledere – når det handler om karriere, jobskifte, onboarding, udvikling og fastholdelse. Den viden omsætter vores specialister til rådgivning, kreativitet og klar kommunikation.

Vi løser vækst- og talentudfordringer gennem klar medarbejder- og ledelseskommunikation
Hos coreworkers er vi stolte af at være i stand til at løse opgaver i det komplekse krydsfelt mellem HR, kommunikation, marketing og strategi. Et krydsfelt, hvor employer branding og talent attraction befinder sig. Her kræves der nemlig en ekstra stærk kombination af forretnings- og organisationsforståelse og kreativitet for at kunne hjælpe vores kunder med at tiltrække og engagere deres medarbejdere til at skabe endnu bedre resultater på bundlinjen.

coreworkers forener viden fra HR, kommunikation, analyse, reklame og ledelse
I mere end 20 år har vi forenet vores erfaring fra HR, kommunikation, analyse, reklame og ledelse og set os selv som HR’s og den interne kommunikationsafdelings eget bureau. Vi forstår deres særlige udfordringer, og vi synes, det er mindst lige så fedt at hænge på indersiden af kundernes hovedkontor som på ydersiden. Det gør vi hos en række af Skandinaviens største og mest spændende virksomheder.

coreworkers er Skandinaviens førende
Med kontor i København og et søsterselskab i Stockholm er coreworkers Skandinaviens førende bureau inden for Employer Branding og Talent Attraction. Og fordi vores kunders ambitioner ofte krydser landegrænserne, er vi også del af det globale bureaunetværk OneAgent.

Medlem af OneAgent
coreworkers er medlem af OneAgent, der er et joint venture mellem førende uafhængige bureauer i USA, Europa og Asien – alle med speciale i employer branding og rekrutteringskommunikation. Læs mere om vores samarbejde med OneAgent Fordi employer branding, intern kommunikation og rekrutteringskommunikation er globale discipliner, der ofte kræver, at vi tænker på tværs af markeder og regioner, har medlemmerne i OneAgent valgt at arbejde sammen og dele viden, ressourcer og information frit og åbent. Sammen kombinerer vi global strategisk tænkning med en fleksibel tilgang, der tilgodeser lokale behov. På den måde kan vi skabe de helt rigtige løsninger for vores kunder. Læs mere på: OneAgent

Navn | Name *

Jobtitel | Job title *

Email *

Emne | Subject

Besked | Message

captcha

Indtast ovennævnte tegn | Enter the above chars