Language

Talent Attraction

I Talent Attraction hjælper vi vores kunder med at tiltrække de helt rette talenter og erfarne medarbejdere – lige fra high achievers og SAP-specialister til detailmedarbejdere og borebisser. Vi løser manglen på medarbejdere, og vi baner vejen for vækst gennem strategisk, taktisk og praktisk rekrutteringskommunikation. Lige fra medie- og kanalstrategier, målgruppe- og driver-analyser over taktiske tracking-kampagner til jobannoncer, årsaftaler, ERP-værktøjer og Social Media med fokus på bl.a. LinkedIn og Facebook.

core:workers er det førende bureau i Skandinavien med speciale i job- og medarbejderkommunikation. I 25 år er vi hver dag blevet klogere på, hvad der tiltrækker og driver medarbejdere, når det handler om jobskifte, karriere og udvikling. Vi kender de talenter, erfarne og fagspecifikke målgrupper, som I mangler i jeres virksomhed for at skabe udvikling og vækst. Hvad enten vi taler om dygtige IT-konsulenter, ingeniører, SAP-specialister, butiksmedarbejdere eller ufaglærte, så har vi erfaring i at tiltrække de rette.

Vi kan derfor hjælpe dig og din virksomhed med at få de rette ombord gennem klar og kreativ kommunikation i de rette kanaler. Hvad enten det drejer sig om medie- og kanalstrategier, målgruppe- og driver-analyser over taktiske tracking-kampagner til jobannoncer, årsaftaler, ERP-værktøjer og Social Media med fokus på bl.a. LinkedIn og Facebook. Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med andre ydelser i tilknytning til job- og medarbejderkommunikation. Du kan også læse mere om employer branding.

Navn | Name *

Jobtitel | Job title *

Email *

Emne | Subject

Besked | Message

captcha

Indtast ovennævnte tegn | Enter the above chars