Core:workers leverer services inden for Employer Branding, Talent Marketing og Corporate Branding. Gennem mere end 25 år har vi hjulpet virksomheder med at skabe vækst, engagement og attraktive arbejdspladser ved at sætte medarbejderne først i kommunikationen.

Employer Branding

Har I det omdømme, I fortjener som arbejdsplads? Employer Branding er vejen til at skabe en attraktiv og autentisk profil, så I får fremtidens vækstskabere ombord. Vi udvikler stærke fortællinger, kreative koncepter og effektive aktiveringsplaner, der positionerer jer som arbejdsplads overfor de rette hoveder, hjerter og hænder. Grundlaget er stærke datasæt og indsigter, som hjælper jer til at sigte efter målet.

Talent Marketing

Jagter I fremtidens medarbejdere med gårsdagens metoder – eller bruger I de rette budskaber i de rette kanaler? Vi hjælper jer med at aktivere den kommunikation, der tiltrækker de dygtigste profiler til jeres arbejdsplads. Det sker via målrettede, kreative og engagerende kampagner på tværs af de mest effektive sociale, digitale og fysiske kanaler, hvor vi løbende optimerer og leverer data, så I har styr på effekten.

Corporate Branding

Jeres brand som virksomhed og arbejdsplads hænger tæt sammen. Vi er eksperter i jeres medarbejdere, de største vækstskabere og vigtigste målgruppe – og vi hjælper jer med at integrere Corporate og Employer Branding, så I gør vejen fra strategi og kompetencer til vækst kortere. Vi udvikler purposes og grundfortællinger, der skaber mening, retning og profil hos medarbejdere, kunder og andre målgrupper.

UDVALGTE YDELSER

Analyser & strategier

Vi lægger en vindende strategi for jer ud fra vores anerkendte fem-skridts-model – og i tæt dialog med jeres interne og eksterne stakeholders.

Kernefortællinger

Vi udvikler kernen i jeres Brand; en autentisk og attraktiv fortælling som arbejdsplads (EVP) – og/eller som virksomhed (CVP).

Kreative koncepter

Vi udvikler visuelle universer og kreative pay-offs eller løfter, som kan foldes ud på tværs af jeres kanaler og kontaktpunkter.

Kampagner

Vi udvikler kampagner, der skaber effekt og kontakt til jeres målgruppe i relevante sociale, digitale og fysiske kanaler og kontaktpunkter.

Foredrag og workshops

Vi inspirerer, udfordrer, involverer og underholder jer med vores metoder, cases og erfaringer samt de nyeste trends inden for vores felt.

Jobannoncer og -kurser

Vi hjælper jer med at fange de rette profiler i fængende jobannoncer gennem attraktive fortællinger om jobbet og arbejdspladsen.

Karrieresites

Vi udvikler job- og karrieresites, der viser og beviser, hvem I er som arbejdsplads, og som informerer og engagerer jeres målgrupper.

Branding videoer

Vi forvandler stærke budskaber og gode fortællinger om jeres arbejdsplads til levende billeder og portrætter af jeres medarbejdere.

Employee Advocacy

Vi klæder jeres ledere og medarbejdere på til at være gode ambassadører på sociale medier og i personlige netværk.

SPRINT til bedre løsninger

Hastighed er mere forretningskritisk end nogensinde før. Derfor har vi taget SPRINT-metoden til os. Med SPRINT speeder vi samarbejdet op, rykker et specialistteam ud til jer og udvikler løsninger på 5-10 dage. I core:workers har vi kørt SPRINT med kunder som Odense Robotics, KMD og COOP. SPRINT kan både fungere enkeltstående og som en del af et større projekt. Kontakt os for at høre mere.