Coreworkers udvikler strategisk og kreativ kommunikation inden for Employer Branding, Corporate Branding og Strategy & Purpose Communications. Gennem næsten 30 år har vi skabt vækst, engagement og attraktive virksomheder og arbejdspladser ved at sætte medarbejderne først i kommunikationen. Vi finder ind til kernen og skaber essensen i unikke grundfortællinger, kreative koncepter og materialer.

Employer Branding | Talent Marketing

Har I det omdømme, I fortjener som arbejdsplads? Employer Branding er vejen til at skabe en attraktiv og autentisk profil, så I får fremtidens vækstskabere ombord. Vi udvikler stærke fortællinger, kreative koncepter og effektive aktiveringsplaner, der positionerer jer som arbejdsplads overfor de rette hoveder, hjerter og hænder. Grundlaget er stærke datasæt og indsigter, som hjælper jer til at sigte efter målet.

Corporate Branding | Strategy & Purpose Comms

Jeres brand som virksomhed og arbejdsplads hænger tæt sammen. Flere virksomheder ser i dag medarbejderne som den væsentligste målgruppe, og vi har også opbygget stort kendskab til andre væsentlige målgrupper som kunder, aktionærer og samfund. Vi hjælper jer med at integrere Corporate og Employer Branding, så I gør vejen fra strategi over kompetencer til vækst kortere. Vi udvikler purposes og grundfortællinger, der skaber mening, retning og profil hos medarbejdere, kunder og andre målgrupper.

UDVALGTE YDELSER

Analyser & strategier

Vi lægger en vindende strategi for jer ud fra vores anerkendte fem-skridts-model – og i tæt dialog med jeres interne og eksterne stakeholders.

Kernefortællinger

Vi udvikler kernen i jeres Brand; en autentisk og attraktiv fortælling som arbejdsplads (EVP) – og/eller som virksomhed (CVP).

Kreative koncepter

Vi udvikler visuelle universer og kreative pay-offs eller løfter, som kan foldes ud på tværs af jeres kanaler og kontaktpunkter.

Kampagner

Vi udvikler kampagner, der skaber effekt og kontakt til jeres målgruppe i relevante sociale, digitale og fysiske kanaler og kontaktpunkter.

Foredrag og workshops

Vi inspirerer, udfordrer, involverer og underholder jer med vores metoder, cases og erfaringer samt de nyeste trends inden for vores felt.

Jobannoncer og -kurser

Vi hjælper jer med at fange de rette profiler i fængende jobannoncer gennem attraktive fortællinger om jobbet og arbejdspladsen.

Karrieresites

Vi udvikler job- og karrieresites, der viser og beviser, hvem I er som arbejdsplads, og som informerer og engagerer jeres målgrupper.

Branding videoer

Vi forvandler stærke budskaber og gode fortællinger om jeres arbejdsplads til levende billeder og portrætter af jeres medarbejdere.

Employee Advocacy

Vi klæder jeres ledere og medarbejdere på til at være gode ambassadører på sociale medier og i personlige netværk.

Agile sprint
og samskabelse

Med Coreworkers vælger I en strategisk og kreativ sparringspartner, der udvikler skræddersyede løsninger sammen med jer. Vi arbejder agilt i korte, effektive sprint og med egenudviklede metoder, der skaber højere kvalitet, fremdrift, bredere involvering, læring og bedre forankring i organisationen.

Vi arbejder i sprint og med samskabelse i forbindelse med både analyser, fortællinger, koncepter og aktiveringsmaterialer.