Henrik Engelund, adm. direktør og ejer

Henrik er Skandinaviens førende ekspert i Employer Branding, og en efterspurgt strateg, konceptmager, rådgiver og foredragsholder. Han har skrevet bogen “Employer branding som disciplin”, og han grundlagde core:workers for snart 25 år siden. Det er Henrik, der sætter holdet og sikrer linjen, når core:workers løser opgaver og problemer. Du kan hyre Henrik til strategi- og konceptudvikling, foredrag, peptalks og workshops om Employer Branding og om kunsten at finde virksomhedens purpose – svaret på det store Why? Kontakt Henrik på tlf. 4062 0600 eller he@coreworkers.dk.

Andreas Jørgensen, direktør

Andreas er direktør og Employer Branding ekspert. Han er også specialist i projektledelse og kreative processer samt en erfaren tovholder på SPRINT-projekter. Andreas bevarer overblikket for kunder og kolleger hele vejen fra de indledende analyser og co-creation workshops over strategiudvikling og planlægning til kreativ eksekvering. Du kan booke Andreas til SPRINT, projektdesign samt strategisk og kreativ Employer Branding. Kontakt Andreas på tlf. 2271 8482 eller aej@coreworkers.dk.

Camilla Bang, projektleder og rådgiver

Camilla er projektleder og Employer Branding rådgiver. Hun er uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS og trækker på erfaring fra store internationale virksomheder og ophold i London, når vi udvikler fortællinger og koncepter. Som projektleder planlægger Camilla processen, sikrer overblikket, og fastholder detaljerne i store, strategiske Employer Branding samarbejder, så vores løsninger altid hviler på et solidt empirisk fundament.

Thomas Robson, tekstforfatter og senior kreativ

Thomas udvikler kreative koncepter og producerer tekst til alle kanaler og medier for vores kunder på både dansk og engelsk. Han står desuden for core:workers’ kurser i “Lær at skrive uimodståelige jobannoncer’, som er målrettet HR-professionelle og andre, der har brug for et kreativt indspark og konkrete råd til at få skærpet pennen. Thomas kan også bookes til løbende tekstarbejde, jobannonceskrivning og til SPRINT-processer.