Henrik Engelund, adm. direktør og ejer

Henrik er Skandinaviens førende ekspert i Employer Branding, og en efterspurgt strateg, konceptmager, rådgiver og foredragsholder. Han har skrevet bogen “Employer branding som disciplin”, og han grundlagde Coreworkers for snart 30 år siden. Det er Henrik, der sætter holdet og sikrer linjen, når Coreworkers løser opgaver og problemer. Du kan hyre Henrik til strategi- og konceptudvikling, foredrag og workshops om storytelling, Employer Branding, Corporate Branding og om kunsten at finde virksomhedens purpose – svaret på det store Why? Kontakt Henrik på tlf. 4062 0600 eller he@coreworkers.dk.

Andreas Jørgensen, direktør

Andreas er direktør og Employer Branding-ekspert. Han er også specialist i projektledelse og kreative processer samt en erfaren tovholder på sprint-forløb. Andreas bevarer overblikket for kunder og kolleger hele vejen fra de indledende analyser og co-creation workshops over strategiudvikling og planlægning til kreativ eksekvering. Du kan booke Andreas til sprint-forløb, projektdesign samt strategisk og kreativ Employer Branding. Kontakt Andreas på tlf. 2271 8482 eller aej@coreworkers.dk.

Thomas Robson, senior tekstforfatter

Thomas udvikler kreative koncepter og producerer tekst til alle kanaler og medier for vores kunder på både dansk og engelsk. Han står desuden for Coreworkers’ kurser i “Lær at skrive uimodståelige jobannoncer’, som er målrettet HR-professionelle og andre, der har brug for et kreativt indspark og konkrete råd til at få skærpet pennen. Thomas kan også bookes til løbende tekstarbejde, jobannonceskrivning og til sprint-forløb.

Trine Rosendal Rasmussen, senior art director

Trine udvikler kreative koncepter og markante visuelle udtryk for Coreworkers’ kunder. Hun kan også sikre en æstetisk og konsistent grafisk linje i alt fra visitkort og virksomhedskommunikation til Employer Branding lanceringer, websites og bannere. Trine er veteran fra utallige fotoshoots og filmoptagelser, hvor hun sørger for, at dagens optagelser får præcis det udtryk, kunden skal bruge. Trine kan både bookes til løbende grafisk arbejde og til sprint-forløb.